AutentificareCautare

PDF Imprimare Email

 

·        ZIUA  MONDIALA A APEI- 22 MARTIE 2010

 

‘Green Leaf’ , grupul de mici ecologisti, infiintat in 1999 de doamna profesoara de limba engleza Sabina Stanescu, împlinește anul acesta 12 ani de activitate!

 

 Activitatea a început cu un fragment din ‘Fram, ursul polar’(Cezar Petrescu), în lectura celui mai mic ecologist, elevul Alexandru Enache de la clasa a II-a A și s-a  incheiat cu cuvintele de apreciere ale doamnei directoare Monica Țopană la adresa elevilor și a cadrelor didactice , prof. Proorocu Aneta , prof. Militaru Valerica, prof.Broasca Viorica, prof. Petre Contesina, prof. Nistor Luminita și prof. Stanescu Sabina, coordonatoarea proiectului ‘Green Leaf’.   Am fost deosebit de onorati de prezența in mijlocul nostru a doamnei ing.Florina Badeci de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Romane, București –Ilfov . 

            Felicitari elevilor care au participat la sectiunile : poezii si cantece in limba engleza, eseuri in limba engleza si romana, creatii literar stiintifice, postere, desene cu mesaj, campanii de informare, prezentari power point.

 

   

 

 

 


Scoala Generala Nr 66 - Bucuresti. Valid XHTML si CSS.

Reflexologie & Reflexoterapie